Λένε για Εμάς

Μακράν το καλύτερο φροντιστήριο! Άψογη προετοιμασία, οι καθηγητές είναι φίλοι μας και είναι στη διάθεση μας ανά πάσα στιγμή, το σύστημα εκμάθησης δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κανείς για τις εξετάσεις χωρίς πίεση. Δεν πίστευα πως θα μπορούσα να περνάω τόσο ευχάριστα το απόγευμα μου σε ένα φροντιστήριο!!!

Κ.Γ. Μαθητής


Μου άρεσε πολύ ο τρόπος διδασκαλίας, που συνοδεύει τη μάθηση με ευχάριστη διάθεση και χαλαρότητα. Οι καθηγητές αντιμετωπίζουν προσωπικά τον κάθε μαθητή, τις ιδιαιτερότητές του, τις αδυναμίες και τα προτερήματά του θετικά με χιούμορ και καλή διάθεση.

Α.Τ. Μαθητής


Μου άρεσε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, η στενή σχέση που αναπτύσσουμε και μας βοηθάει να αισθανόμαστε άνετα και να μη φοβόμαστε για τα λάθη μας. Όλοι σας έχετε μεράκι για δουειά και είστε πρόθυμοι να απαντήσετε και στις πιο ανόητες ερωτήσεις μας. Έρχεστε κοντά στον καθένα μας ξεχωριστά βοηθώντας τον να γίνει καλύτερος. Κάνετε τη μάθηση παιγνίδι και παρουσιάζετε ένα πρωτότυπο τρόπο διδασκαλίας.

Ι.Ι. Μαθήτρια


Μου άρεσε η όρεξη για δουλειά, το οικογενειακό περιβάλλον, το ότι ήσασταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε και μας συμπαρασταθήκατε σε κάθε δύσκολη στιγμή, το χιούμορ και τα αστεία που χαλάρωναν το κλίμα, τα διαλείμματα και το πάρτι των Χριστουγέννων.

Β.Χ. Μαθητής


Εκτίμησα το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι οι καθηγητές για τον καθένα μας προσωπικά, το χιούμορ, τις γνώσεις και την όρεξή τους να μάθουν και αυτοί από εμάς. Εκτός από μάθημα και γνώσεις, έλαβα και μάθημα ζωής.

Γ.Λ. Μαθήτρια


Ήταν αρκετά ωφέλιμο το ότι μας κρατούσατε, όταν δεν ξέραμε κάτι καλά, και για αυτό πήραμε σταθερές βάσεις. Επίσης, το ότι ήσασταν αυστηροί και μας παροτρύνατε να βελτιωθούμε, αλλά ταυτόχρονα και κοντά μας, όταν το χρειαζόμασταν.

Γ.Τ. Μαθήτρια


Με ενθουσίασε ο τρόπος που γινόταν το μάθημα μέσα στην τάξη, οι καθηγητές που δεν κρατούν απόσταση από τους μαθητές και ενδιαφέρονται για τη βελτίωσή τους, η θετική ενέργεια που υπήρχε πάντα από όλους, τα διαγωνίσματα μικρά, στην ύλη της εβδομάδας.

Γ.Κ. Μαθητής


Εκτιμώ πολύ το κλίμα φιλίας που επικρατεί ανάμεσα στους μαθητές, τη φιλική σχέση με τους δασκάλους, το πολύ αποδοτικό σύστημα εκμάθησης που δεν απαιτεί εξαντλητική προσπάθεια, τη μέριμνα και την κατανόηση που υπάρχει για τους μαθητές.

Π.Σ. Μαθήτρια


Και τις πλάκες μας κάνουμε, και ωραία περνάμε και μαθαίνουμε!

Ρ.Κ Μαθήτρια


Σίγουρα η συνεχής πίεση με βοήθησε να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος και να αποφύγω τυχόν λάθη – παραλείψεις.

Σ.Σ. Μαθητής